Hírek

Hírek, információk

További fejlesztések a multi GNSS szolgáltatásban!

Az elmúlt hetekben tovább bővítettük a GPS/GLONASS/Galileo/Beidou korrekciós szolgáltatást az új GNSMART2 (cím: ntrip2.gnssnet.hu; port: 2101) és az egybázisos MSM szolgáltatásunkban is (cím: ntrip2.gnssnet.hu; port: 2102). Ennek köszönhetően jelenleg 10 db állomásról (BUTE, DEBR, JASZ, KECS, MISC, NYL2, PEN2, SZFV, TATA, ZALA) érhetők el RTCM3.2 formátumú korrekciók!

Tovább

NYL2 állomással bővült a GPS/GLO/GAL/BDS szolgáltatás!

A nyíregyházi referenciállomásunkon (NYL2) GPS/GLONASS/Galileo/Beidou műholdas navigációs rendszerek jelvételére alkalmas GNSS vevőkészüléket és GNSS antennát telepítettünk! Így jelenleg 9 db állomásról (BUTE, JASZ, KECS, MISC, NYL2, PEN2, SZFV, TATA, ZALA) érhetők el RTCM3.2 formátumú korrekciók!

Tovább

MISC állomással bővült a GPS/GLO/GAL/BDS szolgáltatás!

A miskolci referenciállomásunkon (MISC) GPS/GLONASS/Galileo/Beidou műholdas navigációs rendszerek jelvételére alkalmas GNSS vevőkészüléket és GNSS antennát telepítettünk! Így jelenleg 8 db állomásról (BUTE, JASZ, KECS, MISC, PEN2, SZFV, TATA, ZALA) érhetők el RTCM3.2 formátumú korrekciók!

Tovább

Új valós idejű szolgáltatás!

GNSSnet.hu szolgáltatás modernizációja során a GPS és GLONASS műholdas navigációs rendszerek adatain felül a Galileo és BeiDou rendszerek észlelései is bekerültek a valós idejű adatszolgáltatásba is. Az új, valós idejű szolgáltatás elérési címe: ntrip2.gnssnet.hu Port száma: 2101

Tovább