Jogi Nyilatkozat

A www.gnssnet.hu és a www.farmrtk.hu oldal tulajdonosa és üzemeltetője a Lechner Nonprofit Kft. (továbbiakban Szolgáltató).

A Szolgáltató honlapjának tartalmának összeválogatása, elrendezése, szerkesztése, valamint maga a tartalom (továbbiakban Tartalom) egyéni jellege következtében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog a Szolgáltatót illeti meg, ezért a Szolgáltató jogosult minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésre.

A Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a Tartalom egészét vagy részeit bármilyen formában sokszorosítani, másolni, újraközölni, terjeszteni vagy tárolni. Úgyszintén tilos a Tartalomból eredő vagy azon alapuló bármilyen anyag vagy mű készítése, átdolgozása.

A Szolgáltató azonban hozzájárul ahhoz, hogy a felhasználók saját, személyes használatra a web oldalak kivonatait saját számítógépen tárolják, vagy kinyomtassák. Bármiféle üzleti jellegű felhasználáshoz azonban a Szolgáltató előzetes, írásbeli hozzájárulása szükséges. A felhasználónak tiszteletben kell tartania a Tartalomhoz kapcsolódó összes szerzői és más jogot.
A Szolgáltató a Tartalom egészét vagy részeit bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja, korszerűsítheti, vagy visszavonhatja.

A szerzői jog megsértésének polgári jogi (a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 94. §) és büntetőjogi (Btk. 329/A. §) következményei lehetnek.

A Szolgáltató a Tartalom pontosságára, megbízhatóságára, teljességére - tekintve, hogy azon a Szolgáltatótól független változtatás is történhet - felelősséget vállalni nem tud, azonban minden tőle elvárhatót megtesz a Tartalom épsége érdekében. A Felhasználók a Honlapot kizárólag saját felelősségükre használják, és a Szolgáltató nem felel olyan kárért, amely a helytelen, hibás vagy hiányos tartalom következménye.